dilluns, 16 de març del 2020

RECOMANACIONS PELS PROPERS DIES DE CONFINAMENT A CASA!

RECOMANACIONS PELS PROPERS DIES DE CONFINAMENT A CASA.


Com ja sabeu, els propers dies tots ens hem de quedar a casa! Des de l'escola, durant la setmana rebreu un email de l'escola amb alguna activitat per fer a casa. A mès a mès, des de d'el blog, us compartirem més eines per continuar entrenar-vos des de casa!


Us recomanem algunes rutines per entrenar-vos una mica cada dia.


CATALÀ:
Cada dia, una mica de lectura en català.
Els alumnes que tenen dificultats de comprensió haurien de mirar cada dia algun dibuix animat en Català! Aquí sota tenia un link a la pàgina web del club súper tres.


FRANCÈS:
Si teniu algun libre en francès, llegiu-lo També penjaré algunes lectures per nivell al blog.
Però sobretot, recomanem a tothom, mirar al menys un cop al dia un vídeo en francès. Us compartim un link on trobareu molts dibuixos animats. 
Pels que trobeu que parlen massa ràpid, penjarem vídeos des del youtube que podeu ralentir per una millor comprensió.  Per fer-ho, seguir el tutorial segment. Tutorial youtube


MATEMÀTIQUES:
Súper important! Aprofiteu aquests dies per aprendre les vostres taules de multiplicar. Ja vam veure a classe que molts de vosaltres necessiten millorar molt en aquest aspecte.
Cada dia, repasseu les taules amb l'ajuda de la vostra família i jugant al blog. En la columna dreta del blog ja tenieu alguns jocs per fer-ho i us continuarem  compartint més jocs.


A part aquestes rutines diàries de francès, català i mates, també haurieu fer els jocs que anirem penjant per entrenar altres aspectes. A més afegirem alguna sorpresa que segur us encantarà!


Us enviem a tots moltes cyber abraçades  i cybers petonets per qualsevol dubte aquí teniu un email: easj.2ncicle4@gmail.com


Ens veiem aviat!!!!! LAURA i CARMEN








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada